In 2011 gebeurde er iets

waardoor mijn leven

totaal veranderde….

 

En waardoor ik er 1 jaar later

achter kwam wat mijn missie is.

NAMELIJK

 

“Vrouwen te begeleiden naar vitaliteit, waarbij ze zich zelfverzekerd voelen, lekker in hun vel zitten en een gezond gewicht bereiken.”

 

HET KEERPUNT

In 2011 kreeg ik een burn-out, dit had een diepe impact op mij. Ondanks dat ik volledig opgebrand was en mijn leven totaal uit balans was, voelde ik diep van binnen een ongelooflijke drang om te ontdekken hoe ik weer gezond en vitaal kon worden. Mijn zoektocht begon daar….
Ik begon alles te lezen en te volgen wat voor mij nuttig leek. Langzaam vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ik begon mijn voeding te verfijnen, voedingsmiddelen te schrappen en anderen toe te voegen. Voeding is immers de brandstof voor ons lichaam; hoe beter de kwaliteit, hoe beter ons lichaam en brein functioneren. Wandelen werd en is nog steeds mijn uitlaatklep; ik geniet van beweging en het ontspannen tijdens het wandelen.
Vooral het focussen op mijn innerlijke wereld heeft mij enorm doen groeien. Dit was cruciaal. Wat waren mijn gedachtes, overtuigingen, gewoontes? Hoe zag ik mezelf, waarom deed ik zoals ik deed? Toen ik begon te begrijpen hoe ik hiermee om kon gaan, kon ik mijn gedachten en acties voor mij laten werken en was ik in staat om dit om te zetten in blijvende gedragsverandering. Hoewel dit soms met vallen en opstaan gepaard ging, was dat juist goed; zonder obstakels blijf je stilstaan en ontwikkel je jezelf niet verder.

Hierdoor is mijn motivatie om mijn kennis met anderen te delen ook zo groot. Mijn nieuwe leefstijl heeft mij heel veel gebracht. Het gevoel van vitaal zijn, lekker in je vel zitten en een gezond gewicht hebben. Dat wil ik ook graag overbrengen op degenen die het nodig hebben. Ik heb toen de benodigde diploma’s behaald, waaronder die van gewichtsconsulent en leefstijlcoach, en heb daarnaast nog vele andere relevante cursussen gevolgd. Daarna ben ik mijn eigen bedrijf gestart.  Al jaren mag ik vol overgave mijn klanten begeleiden in het bereiken van hun afvaldoelen. Hier wordt ik oprecht gelukkig van.

 MIJN VISIE

 

Ik geloof dat als je zelf regie hebt over je voedingspatroon je beter zal afvallen. Daarom is het belangrijk om samen te kijken wat daarin voor jou de beste specifieke keuzes zijn. Zodat je in de toekomst zelf je eigen basis voedingspatroon kunt samenstellen. Jij besluit wat gezond en lekker voor je is. Op deze manier is het een plezier om af te vallen en is het resultaat gegarandeerd. 

Uit ervaring weet ik dat je in het begin van een afvaltraject geholpen moet worden bij gedragsverandering. Je hebt nieuwe kennis nodig om te kunnen veranderen. Het heet niet voor niets een blinde vlek.

In mijn visie is het hebben van zelf regie in het maken van de juiste keuzes en gedragsverandering DE combinatie om op je streefgewicht te blijven.

 

 

De volgende stap is aan jou.

Neem nu de regie in handen en krijg grip op je eten.

Krijg grip op je eten

 

 

Neem nu de regie!

Grijp je kans voor  gewichtsverandering

Het resultaat is er sneller dan je denkt!

 

 

Vul onderstaand contactformulier in.

Wat zeggen klanten over Louise

Voordat ik bij Louise startte leed ik aan obstipatie, droeg te veel gewicht met me mee en was me niet bewust van mijn voedingskeuzes. Gelukkig bracht Louise daar verandering in. Dankzij haar deskundige begeleiding overwon ik mijn obstipatie en verloor ik 10 kilo. Het belangrijkste inzicht dat ik opdeed, was het vooruitdenken en plannen van mijn voeding. Nu heb ik altijd een plan en de juiste voeding in huis die bij mijn doel aansluit. Ik kan nu ook bewuste keuzes maken op feestjes en andere gelegenheden. Nu ga ik veel bewuster met mijn voeding om. De begeleiding van Louise is heel persoonlijk, prettig en motiverend. Ik heb nu mijn eetgewoontes weten te veranderen op een manier die echt bij mij past en bij mijn behoeftes aansluiten. Mijn keuzes in wat ik eet heb ik verfijnd en aangescherpt.

Mirjam

Louise is een topper. Ze blijft samen met jou zoeken naar passende eetgewoontes. Ze neemt het hele plaatje mee en blijft altijd positief, zelfs als het vandaag niet lukt, dan morgen wel. Louise houdt mij scherp en het voelt gewoon goed.

Martha

Het is fijn dat wanneer je met je gewicht worstelt je goed begeleid word. Samen met Louise lukt me dat en het voelt goed.

Ria

Ik ben een tijd op zoek geweest naar iemand die me kon helpen om gezonder te eten op een manier dat ik vol kon houden. Ik had van alles al geprobeerd en viel steeds weer terug. Ik had veel klachten en gezondheidsproblemen. Wat een geweldige tijd heb ik gehad bij Louise!! Een zéér kundige vrouw met een groot hart voor haar vak. Ze heeft altijd een luisterend oor, denkt met je mee, geeft advies en stelt samen met de cliënt een voedingsplan op die bij je hoort. Ik voelde me in zéér korte tijd een stuk fitter en kreeg echt veel meer energie door gezond te eten. Ben nu 2 jaar verder en ben nog steeds op m’n gewicht, omdat dit voedingssplan precies bij mij past. Ik ben echt heel erg blij met Louise en kan haar van ❤️te bij iedereen aan bevelen!!

Janneke

Louise heeft niet alleen in samenspraak met mij een voedingsplan samengesteld, maar ze heeft me ook de tools gegeven om mijn eetgewoonten te veranderen. Dankzij haar deskundige begeleiding en het op maat gemaakte basismenu, heb ik geleerd hoe ik gezonde en betere keuzes kan maken en mijn eetpatroon kan automatiseren. Maar het ging verder dan alleen voeding; Louise heeft me geholpen om te begrijpen waar mijn valkuilen lagen en hoe ik ze kon overwinnen. Het resultaat van mijn inspanningen was enorm. Niet alleen ben ik nu 40 kilo lichter, maar ik voel me ook energieker en actiever. Het meest opmerkelijke is dat ik weer kan genieten van eenvoudige geneugten, zoals wandelingen maken zonder afhankelijk te zijn van een rollator. Voorheen was zelfs een korte wandeling een uitdaging, maar dankzij mijn nieuwe levensstijl is dat nu verleden tijd. Bovendien heeft Louise me niet alleen geholpen om mijn lichamelijke gezondheid te verbeteren, maar ook mijn mentale veerkracht versterkt. Haar positieve benadering en humor hebben de reis naar een gezonder leven makkelijker gemaakt. Ze is kundig op het gebied van voeding en psychologie, maar ook een ware motivator. Als je net zoals ik vastzit in een vicieuze cirkel van ongezonde eetgewoonten en je daardoor niet goed voelt, kan ik de haar van harte aanbevelen. Louise heeft bewezen dat ze niet alleen in staat is om je te helpen af te vallen, maar ook om je leven ten goede te veranderen

Marijke

Louise is een opgewekte, lieve vrouw die goed meedenkt met de mogelijkheden die bij jouw leven passen. Ze heeft veel kennis van voeding en levensstijlen. Al je vragen kun je bij haar kwijt. Op deze manier krijg je goed inzicht in waarom je de dingen doet en hoe je het zou kunnen aanpassen zodat je levensstijl permanent verandert. Vooral kleine stapjes nemen waardoor je telkens weer een stukje verder komt. Ze is een goede steun tijdens het afvalproces!

Carla

Louise zorgt ervoor dat gedragsverandering haalbaar werd, is en blijft. Door haar praktische tips en door oplossingsgericht mee te denken zijn al die kleine stapjes een blijvende eetgewoonte voor mij geworden. Louise helpt nu vooral bij het vasthouden van de focus op mijn doelen.

Kirsten

Email:

info@gripopeten.nl

Telefoon:

0683045653

Adres:

Brilduiker 22

9648DT Wildervank